Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici portala www.sljivovica.net prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Portal www.sljivovica.net zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite www.sljivovica.net ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja Internet prodavnice saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email), telefonom ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na portalu.

Izjava o zaštiti privatnosti

U ime Internet prodavnice www.sljivovica.net obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice www.sljivovica.net (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog

Ukoliko koristite Internet prodavnicu www.sljivovica.net, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinke koju ste uneli prilikom registracije. Korišćenjem portala www.sljiivovica.net odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti portal www.sljivovica.net uz nadzor roditelja ili staratelja. Portal zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Opisi proizvoda

Portal nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, internet prodavnica www.sljivovica.net ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.

Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su maloprodajne - krajnje cene koje plaćate za artikal koji ste poručili. Obavezujemo da ćemo prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Internet prodavnica www.sljivovica.net ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ili putem telefona ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Internet prodavnica www.sljivovica.net zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Uslovi kupovine na internet prodavnici www.sljivovica.net

www.sljivovica.net je Internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

I NARUČIVANJE

Za naručivanje proizvoda iz ponude Internet prodavnice www.sljivovica.net potrebno je da ispratite sledeće korake:

1. Registracija
2. Pronalaženje proizvoda koji želite da kupite
3. Korpa
4. Unos podataka o naručiocu i mestu isporuke
5. Način dostave
6. Način plaćanja
7. Potvrda narudžbenice

II PLAĆANJE

1. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

2. Druga opcija plaćanja je avansna uplata sredstava na naš žiro račun. Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

III DOSTAVA

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba i moguća je samo na teritoriji Srbije. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa a ne od mesta dostave.

Troškove dostave plaćate zajedno sa proizvodima i prilikom preuzimanja pošiljke potpisujete adresnicu kao potvrdu prijema pošiljke.

Ako Kupac odbije da primi ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Cena koštanja isporuke može biti varijabilna u zavisnosti od kuriske službe koju datu robu prenosi za koju je prodavac u tom momentu izabrao kao najadekvatniju.

Email generisan automatski, će Vam biti poslat na email adresu koju ste naveli sa podacima o artiklu, ceni koštanja artikla i ceni transporta koja je aproksimativna i ne mora biti ista prilikom ispostave paketa (može biti malo manja ili malo veća), ukoliko je kupac robu naručio i odabrao da plati pouzećem. Ukoliko je kupac odlučio da plati preko računa, cena artikla i cena koštanja isporuke će biti identična onoj u email-u koji Vam je stigao od strane sistema.

Vreme za koje će vam pošiljka biti uručena je 1-10 radnih dana. Praksa je da paketi stižu dan za danom ali ukoliko Vaša pošiljka kasni više dana, moguće je da je došlo do neke komplikacije prilikom isporuke od strane kurirske službe i tada bi bilo najbolje da kontaktirate prodavca.

Prodavac zadržava pravo da kupcu ne isporuči robu ukoliko proceni da informacije o kupcu nisu tačne ili su nepotpune (fali broj telefona kupca)

IV REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo spremni da rešimo svaku nastalu situaciju.

Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Open Chat