Isporuku pošiljki vrši kurirska služba City Express. 

Cenovnik dostave:

 

Masa pošiljke u
 kilogramima
Cena po jednoj
 pošiljci u RSD
      0-5 250
               0.5-2         360
     2-5 480
    5-10 690
    10-20 900
    20-30 1030
    30-50 1370
   50-100 2460

Svaki naredni kilogram je dodatnih 28.8 dinara.

*Na ove cene dodatni troškovi isporuke iznose:   

- 30 dinara za pošiljke vrednosti do 1000 dinara        

- za pošiljke preko 1000 dinara dodatno 0,84% od vrednosti pošiljke

Cene troškova isporuke su okvirne.

Cena transporta gabaritnih artikala (npr. Inox buradi) može biti drugačije tarifirana od strane kurirske službe

Rok isporuke:   

Internet prodavnica  započinje proces organizovanja isporuke proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupovinu. Isporuku obavljamo putem kurirske službe u roku od 2 - 10 radnih dana, osim proizvoda za koje je kupac posebno obavešten o roku isporuke.

Nemogućnost isporuke od strane prodavca:               

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihama ili ga više nije moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbinu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Ukoliko se potrošač odluči da otkaže porudžbinu, a prethodno je izvršio avansnu uplatu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između Kupca i dostavljača, službenici internet prodavnice dostavljaju kurirskoj službi i broj telefona Kupca navedenog prilikom registracije.         

Dostava proizvoda se vrši do ulaza u stambeni objekat Kupca.             

Naručeni proizvodi pakuju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom preuzimanja Kupac je dužan da proveri stanje pošiljke i u slučaju oštećenja odmah reklamira proizvod dostavljaču (radniku kurirske službe koja vrši dostavu).

Prodavac se odriče svake odgovornosti u vezi sa oštećenjima koja mogu nastati tokom dostave. Ako Kupac ne primi robu, ili obaveštenje o isporuci nakon što je roba poslata, u očekivanom vremenu, Kupac ima pravo da o tome obavestiti Prodavaca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamenska pošiljka. 

Ako Kupac odbije da primi ispravnu i neoštećenu robu koju je naručio, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavac zadržava pravo da kupcu ne isporuči robu ukoliko proceni da informacije o kupcu nisu tačne ili su nepotpune (fali broj telefona kupca)

Pozdrav, kako Vam možemo pomoći?
Open Chat