sreda, 19 jun 2019
Serbian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Wine Style Regionalna konferencija o vinu i Salon vina

wine stylePredavanja, degustacije vina, informacije o trendovima, izložba najboljih regionalnih vinarija i uvoznih vina iz celog sveta!
Wine Style magazin će 12. aprila 2013. godine organizovati V Regionalnu konferenciju o vinu, a dan kasnije i V Wine Style salon vina.


Wine Style regionalna konferencija o vinu je događaj posvećen promociji vina na tržištu  vinske kulture, ne samo u Srbiji nego i u celom ex-Yu regionu. Reč je o jedinstvenom stručnom i profesionalnom seminaru o vinu, jedinom takve vrste u ex-Yu. U dvorani hotela Zira u Beogradu održaće se pet stručnih i zanimljivih predavanja o najnovijim trendovima uproizvodnji, marketingu i prodaji vina, za više od 150 stručnjaka, vinskih profesionalaca, ali i ljubitelja vina. Peti put zaredom okupićemo na jednom mestu neke od najvažnijih proizvođača vina, distributera, trgovaca, menadžera, ugostitelja, vinskih sommeliera, predstavnike nadležnih Ministarstava. Konferencija je od velike važnosti, ne samo zapoboljšanje tržišta i vinske kulture, već i za regionalnu integraciju svih činilaca „vinskog sveta“. Nakon Konferencije, kao i svake godine, održaće se posebna degustacija vina.
Dan nakon Konferencije, 13. aprila 2013. godine, održaće se V Wine Style salon vina, na kojem će učestvovati isključivo najvažnije vinarija iz regije, kao i nekoliko najvećih uvoznika vina u Srbiji. Salon vina će trajati od 14 do 20 h. Kao i prethodnih godina, ulaz na salon biće omogućen isključivo gostima sa pozivnicama izdatim od strane organizatora. 1.000 pozivnica za salon biće podeljeno izabranim gostima, u skladu sainteresima izlagača, sponzora i organizatora. Reč je o vinskim profesionalcima, stručnjacima, ljubiteljima vina, predstavnicima poslovnog sveta, istaknutim pojedincima iz javnog života, predstavnicima ambasada u Srbiji.

 


Wine Style, Čede Mijatovića 1/3, 11000 Beograd, tel/fax: +381 11 382 04 23, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , www.winestyle.rs