ponedeljak, 20 januar 2020
Serbian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Rakijski portal

Poštovani prijatelji, proizvodjači i ljubitelji voćnih rakija, nakon 10 godina prisustva na internet nebu sa ciljem edukacije i sloganom “Sve o voćnim rakijama na jednom mestu”, sada Vam sa zadovoljstvom predstavljamo novi segment na portalu, Internet prodavnicu.

Prvobitna ideja projekta, edukacija proizvodjača, potrošača i svih onih koji o voćnim rakijama žele da saznaju nešto više je sada proširena neophodnom opremom za destilerije, vinarije i proizvodjače hobiste.

 

Iz prodajnog asortimana možemo da izdvojimo neke od kategorija kao što su: enološka sredstva,inox  burad za rakiju i vino, polipropilenska burad, flaše za vino i rakiju, zatvaračice, prese za voće, merni instrumenti.

Naša ponuda raste u odnosu na Vaše upite, iz čega je i izrasla ideja o otvaranju Internet prodavnice čime bismo proširili i kompletirali ovu priču.

Naredna faza unapredjenja edukativnog dela će biti zasnovana na novim kategorijama, temama i Vama poručujemo da ostanete sa nama kao i do sada, sa Vašim interesovanjem i predlozima.

U Zdravlje!