nedelja, 25 februar 2018
Serbian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hungarian Italian Japanese Macedonian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Rakijski portal

Poštovani prijatelji, proizvodjači i ljubitelji voćnih rakija, sa zadovoljstvom Vam predstavljamo povratak Vama već poznatog sajta sljivovica.net sa sloganom “Sve o voćnim rakijama na jednom mestu”. Ideja ovog projekta je edukacija proizvodjača, potrošača i svih onih koji o voćnim rakijama žele da saznaju nešto više.

Pored toga, želimo da okupimo stručna lica, službe, proizvodjače, studente i da svetu zajedno predstavimo i promovišemo Lozovaču, Kajsijevaču, Jabukovaču, Dunjevaču, Vilijamovku i naravno rakiju Šljivovicu, proizvod koji medju najpoznatijim svetskim alkoholnim pićima zavredjuje posebnu pažnju zbog svojih vrhunskih karakteristika. S obzirom da na internet nebu i dalje ne postoji sajt koji nudi sve potrebne informacije na jednom mestu, sljivovica.net posle duže pauze nastavlja sa radom. Dizajn i sadržaj sajta su i dalje u fazi pripreme, a od Vas očekujemo da nam se pridružite i pomognete projekat.